Bij de Avondmarkt hebben we een groot assortiment heerlijke Hollandse en buitenlandse kazen. Zowel de stukken Hollandse kaas, als de buitenlandse kaas worden in de winkel gesneden en verpakt, verser kan niet! Wilt u de kaas thuis ook zo lang mogelijk vers bewaren? Bij de toonbank hebben wij kaaspapiertjes voor u.
Hollandse kaas
Nederland staat bekend om zijn heerlijke kazen. We verkopen de kwaliteitskazen van Beemster Van ’t Mes (van jong belegen kaas tot oude brokkelkaas). De koeien grazen buiten, de kaaswielen zijn groter dan normaal en de kaas kan in alle rust rijpen. Dit alles zorgt voor een uitstekende smaak van de kazen, die alleen bij de speciaalzaak te verkrijgen is.
Daarnaast hebben we de heerlijke geitenkaas van de Blije Geit, in jong, belegen en oude versie.
Voor de liefhebber van de biologische producten hebben wij ook lekkere kazen van Bastiaansen,van jong belegen tot oud en geitenkaas.
De kazen van Beemster, Blije Geit en Bastiaansen liggen vacuümverpakt in de winkel, voor een optimale versheid. Wilt u geen stuk kaas, maar liever plakken? Geen probleem, wij snijden het graag voor u af!
We hebben ook altijd verschillende lekkere kazen in de actie. Jong, oud, boeren, Maasdammer of Tynjetaler, altijd voor een zacht prijsje, zie de aanbiedingenpagina.
Buitenlandse kaas
Niet alleen wij Hollanders kunnen heerlijke kaas maken, in Frankrijk, Engeland of Spanje kunnen ze er ook wat van! We hebben een mooi assortiment van buitenlandse kazen, niet alleen van koemelk gemaakt, maar ook schapen- of geitenkaas. Natuurlijk hebben we de bekende kazen, zoals Brie of Roquefort, maar ook de minder bekende (zoals Delice de Bourgogne of buffelcamembert). Voor ieder wat wils! Voor bij de kazen hebben we verschillende confituren in kleine potjes, van vijg tot abrikozen.
Naast het vaste assortiment hebben we bovendien ook altijd een wisselend aanbod van buitenlandse kazen in de reclame. Zie de aanbiedingen.
Gaat u kaasfonduen? Niet alleen hebben we heerlijke Emmentaler en Gruyere, we kunnen het ook voor u raspen, elke hoeveelheid die u wilt (afwijken van de traditionele Zwitserse kaasfondue? Andere kazen kunnen wij natuurlijk ook raspen)